Airco check Eindhoven

Een goede airco check in de buurt van Eindhoven vindt u bij Autobedrijf Huub Smolders te Westerhoven. Het laten uitvoeren van een goede airco check is belangrijk om schade aan de airco van uw auto te voorkomen. Autobedrijf Huub Smolders heeft hier al jaren ervaring mee en de monteur loopt snel en vakkundig alle onderdelen van uw airco na om er zeker van te zijn dat er geen afwijkingen of problemen optreden. Mocht er dan toch een probleem zijn dat niet direct kan worden opgelost, dan wordt er een airco onderhoudsbeurt geadviseerd die u meteen bij Autobedrijf Huub Smolders kunt laten uitvoeren. Met de expertise en de ervaring van Autobedrijf Huub Smolders wordt een airco check in  de buurt van Eindhoven een koud kunstje.

huubsmolders.jpg

Voorkom erger met een airco check nabij Eindhoven

De airconditioning van uw auto is een systeem dat na verloop van tijd gevoelig kan worden voor verstoppingen door bijvoorbeeld pollen of ander vuil. Het is daarom belangrijk om regelmatig een controle uit te voeren om te kijken of alle filters nog goed werken en of er nog genoeg koudemiddel in het systeem zit. Daarmee hoeft een airco check rondom Eindhoven dus ook helemaal niet duur uit te pakken.

Airco onderhoud in Brabant, het pakket van Autobedrijf Huub Smolders

Autobedrijf Huub Smolders in Westerhoven is al 45 jaar een onafhankelijke garage en heeft in al die jaren een professionele werkwijze opgebouwd. Onderdeel van deze werkwijze is dat er alleen gewerkt wordt met onderdelen van A-kwaliteit. Airco onderhoud in Brabant kunt u het beste overlaten aan vakmensen die de ervaring en het materiaal hebben om dit zo duurzaam mogelijk te doen. Tijdens een airco onderhoudsbeurt worden alle slangetjes en andere toebehoren nagelopen en gecontroleerd op lekkages. Ook wordt het systeem meteen afgevuld zodat u daar ook geen omkijken meer naar heeft. Als onderdeel van de onderhoudsbeurt wordt er hierbij meteen fluor toegevoegd aan de vloeistof zodat een toekomstige lekkage snel kan worden gevonden.

Maak direct een afspraak bij ons

Airco onderhoud in Brabant is bij Autobedrijf Huub Smolders zo een voordelige methode om ervoor te zorgen dat u nog lang kunt blijven genieten van de airconditioning in uw auto. Bel nu met (040) 201 50 65 voor een afspraak, of regel dit online.