Audi specialist Brabant

Ons bedrijf is dé Audi specialist in Brabant en omstreken. Autobedrijf Huub Smolders in Westerhoven geniet een uitstekende reputatie als het aankomt op het onderhouden en aanschaffen van deze prachtauto’s. Onze garage is officieel servicepartner voor SEAT, Audi Škoda, volkswagen en nog vele andere merken kunnen we service via informatie van Carprof. Met vele jaren ervaring kennen onze technici vrijwel alle Audi modellen van binnen tot buiten – precies wat u verwacht van dé specialist in dit merk in Brabant!

huubsmolders.jpg

Uw Audi specialist te Westerhoven in Brabant

Onze jarenlange ervaring in het onderhouden en verkopen van Audi auto’s heeft ons bij Autobedrijf Huub Smolders een gedegen kennis van dit merk opgeleverd. Wij onderhouden nauwe banden met meerdere autofabrikanten voor het leveren van originele onderdelen. Zo kunnen wij altijd reparaties verzorgen van het hoogste kwaliteitsniveau. Een dergelijke service mag u zeker verwachten van de voornaamste Audi specialist in Brabant. U geniet bij ons dezelfde service als bij een merkdealer, voor een scherpere prijs. Dat is nog eens voordeel!

U kunt bij ons terecht voor auto’s van vele merken

Als u liever een auto koopt van een ander merk kan Autobedrijf Huub Smolders u ook ondersteunen. Naast onze status als specialist in Audi auto’s zijn wij ook graag gezien in Brabant voor onze SEAT en Škoda  occasions. Graag meer weten over onze dienstverlening? Belt u dan met (040) 201 50 65 voor een afspraak of voor antwoord op uw vragen. Graag heten wij u welkom in onze garage in Westerhoven. Wat mogen wij voor u doen?