Auto onderhoud Eindhoven

Auto onderhoud in de omgeving van Eindhoven kunt u laten uitvoeren door de specialisten van Autobedrijf Huub Smolders. U kunt hier terecht voor allround onderhoud aan ieder type auto. Het onderhoud wordt uitgevoerd aan de hand van fabrieksspecificaties, zodat de (eventuele) fabrieksgarantie op uw auto intact blijft. Doordat Autobedrijf Huub Smolders een onafhankelijke garage is, kunt u het auto onderhoud nabij Eindhoven hier een stuk goedkoper laten uitvoeren dan bij de meeste merkdealers. De monteurs volgen regelmatig een cursus om hun kennis up-to-date te houden en om als allround monteur werkzaam te kunnen blijven.

huubsmolders.jpg

Alle soorten auto-onderhoud in Eindhoven bij Autobedrijf Huub Smolders

Of uw auto nu een grote of een kleine beurt nodig heeft, bij Autobedrijf Huub Smolders kan het allebei. Ook voor Longlife onderhoud bent u aan het goede adres. Deze vorm van auto onderhoud in Eindhoven en kan de levensduur van uw auto verlengen. Mochten er onderdelen vervangen moeten worden zoals de airco of de bougies dan heeft Autobedrijf Huub Smolders ook hiervoor de beste deals voor u.

Onderhoud, tanken en wassen

Zodra uw auto klaar is dan kunt u hem ook nog eens goedkoop voltanken bij het zelfservice tankstation van de garage of er weer stralend uit laten zien door hem te wassen in de aangebouwde wasserette. Heeft u vragen over auto onderhoud in Eindhoven of over de andere diensten van Autobedrijf Huub Smolders? Neem dan contact op met (040) 201 50 65.