Autobedrijf Valkenswaard

Een autobedrijf in Valkenswaard met decennia aan ervaring in het onderhoud en de verkoop van occasions. Dat is wat Autobedrijf Huub Smolders u te bieden heeft. Dit autobedrijf vlakbij Valkenswaard en Veldhoven bestaat al sinds 1971 als onafhankelijke garage en is door de jaren heen uitgebreid met een grote showroom van 840 m2, een eigen wasplaats die 24 uur per dag en 7 dagen per week open is, en een zelfservicetankstation. Daarmee onderscheidt Huub Smolders zich als autobedrijf in Brabant van de concurrentie. Inmiddels is het autobedrijf een begrip in Valkenswaard, Veldhoven en de wijdere omgeving geworden. Wij staan voor kwaliteit en service met een Brabants tintje. Schakelt u ons direct in voor uw auto-onderhoud!

huubsmolders.jpg

Het autobedrijf nabij Valkenswaard te Brabant met de beste service

Autobedrijf Huub Smolders in Westerhoven, nabij Valkenswaard en Veldhoven biedt u de beste service doordat er al decennia lang ervaring wordt opgedaan met mobiliteitstechniek. Daarbij gaan de onderhoudstechnici regelmatig op cursus om extra kennis op te doen en om inzetbaar te blijven als allround monteurs. Als autobedrijf in Brabant met een onafhankelijke garage liggen de prijzen ook nog eens een stuk lager dan bij de meeste merkdealers. Wij zetten ons in om u als klant te voorzien van de beste service en een perfect resultaat.

Kom langs bij deze specialist

Als u graag meer informatie wilt over dit autobedrijf in de buurt van Valkenswaard en Veldhoven in Brabant, neemt u dan contact op via (040) 201 50 65. Als u meteen een afspraak wilt maken kunt u dat ook op de website doen via de werkplaatsplanner. De medewerkers van ons bedrijf zorgen altijd voor een snelle en doeltreffende dienstverlening. Ook kunt u naast onderhoud bij ons terecht voor additionele diensten zoals wassen en tanken. Wanneer komt u langs?