Autoschade Westerhoven

Heeft u autoschade geleden in de buurt van Westerhoven dan kan Autobedrijf Huub Smolders u helpen door dit snel en vakkundig te herstellen. Het bedrijf heeft inmiddels 45 jaar ervaring als onafhankelijke garage en bij kleine beschadigingen is de reparatie vaak erg goedkoop. Dit is wel afhankelijk van het soort verzekering dat u heeft. Er wordt samengewerkt met een onafhankelijk FOCWA schadeherstelbedrijf waardoor de reparatie soepel verloopt en u al snel weer de weg op kunt. Reparaties worden overigens altijd uitgevoerd met originele fabrieksonderdelen waardoor de garantie van uw auto niet wordt aangetast.

huubsmolders.jpg

Bij ruitschade en autoschade in Westerhoven langskomen

U kunt bij Autobedrijf Huub Smolders niet alleen terecht voor reparaties aan de auto zelf. Ook bij ruitschade kan u snel worden geholpen. Een klein putje in uw ruit wordt vaak kosteloos gerepareerd en ook indien de hele ruit moet worden vervangen blijft de fabrieksgarantie van uw auto intact. Het is bij ruit- en autoschade in Westerhoven en omstreken verstandig om zo snel mogelijk langs te gaan bij Autobedrijf Huub Smolders. Hier zijn de materialen aanwezig om een lichte beschadiging meteen en volledig te herstellen waardoor u voorkomt dat de schade groter wordt, en daarmee ook de kosten.

Blijf niet rijden met schade aan uw ruit

Heeft u autoschade in Westerhoven zoals een geklapte band? Wilt u meer weten over de reparatieservice van Autobedrijf Huub Smolders of wilt u een afspraak maken? Bel dan met (040) 201 50 65 of maak een afspraak via de werkplaatsplanner.