Corona update

Gepubliceerd op 2020-12-15 17:47:18
Corona update-2020-12-15 17:47:18

Op 14 december jongstleden heeft Minister-president Rutte nieuwe maatregelen getroffen die ons allemaal raken. Dat zal u zeker niet ontgaan zijn.

Deze maatregelen hebben ook voor ons enkele gevolgen. Omdat we zowel een werkplaats hebben als een showroom, hebben we te maken met twee soorten maatregelen.
Werkplaats:
Wij mogen wel open zijn om uw auto van onderhoud te voorzien, maar wel met strikte regels.
Zo moet u de auto alleen komen brengen en halen en is wachten in ons pand niet toegestaan.
De werkplaats is alleen toegankelijk voor ons personeel, u mag dus niet kijken naar de reparatie of storingsdiagnose. Wij verzoeken u met klem zich hier aan te houden.
Verder werken we uitsluitend op afspraak.
Showroom:
We mogen op afspraak open zijn! Kijk vooraf op internet naar onze voorraad op www.huubsmolders.nl of via onze eigen Huub Smolders app.
Staat er een auto op voorraad die uw interesse heeft gewekt? Maak dan een afspraak om de auto te bekijken en om nader uiteg te krijgen.

Afspraak maken
Als we alle richtlijnen in acht nemen kan er een afspraak gemaakt worden op diverse manieren.
Dit kan via onze app (als u hem nog niet hebt geïnstalleerd; hij is gratis te downloaden in de playstore of de appstorevia autobedrijf huub smolders), via een e-mail naar ons mailadres info@huubsmolders.nl of telefonisch via 040-2015065. Ook mag u een WhatsApp sturen naar nummer 06-43098212.

Tanken en wassen
Tanken en wassen blijft onveranderd. U mag 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto aftanken bij ons onbemande tankstation en ook kunt u dan uw auto weer netjes wassen in onze wasboxen.
Houd ook hier de RIVM-richtlijnen in acht en gebruik zowel bij het tanken als het wassen een eigen meegebrachte handschoen.

Op 14 december jongstleden heeft Minister-president Rutte nieuwe maatregelen getroffen die ons allemaal raken. Dat zal u zeker niet zijn ontgaan.
Gedurende de Kerstdagen 25 en 26 december 2020 en Nieuwjaarsdag 01-01-2021 zal ons bedrijf gesloten zijn.

Alleen samen kunnen we Corona aan als we ons houden aan de richtlijnen; we rekenen op uw medewerking!

Blijf gezond.