50 jaar mobiliteit vanuit Westerhoven

Gepubliceerd op 2021-06-12 12:04:11
50 jaar mobiliteit vanuit Westerhoven-2021-06-12 12:04:11

Autobedrijf Huub Smolders bestaat op 1 juni 2021 50 jaar en verzorgt vanaf dan mobiliteit vanuit haar vestiging in Westerhoven.

Alweer 50 jaar geleden begon Huub in zijn zelf gegraven smeerput met zijn bedrijf aan de Braambos 1 in Westerhoven. Door de wol geverfd via verschillende functies bij Van der Meulen-Ansems in Eindhoven, is hij op 1 juni 1971 voor zichzelf gestart. Wat met het graven van die smeerput is begonnen, is intussen uitgegroeid tot een familiebedrijf met een mooie, moderne werkplaats en een grote showroom waar Huub nu vooral te vinden is. Hij heeft een gemotiveerd team om zich heen: twee monteurs, een verkoper en zijn vrouw Carla en oudste zoon Rob. Rob is het stokje intussen langzaam van Huub aan het overnemen.

Als het om een auto gaat, kun je met alles bij het bedrijf terecht. Van aankoop of financiering en verzekering van uw auto in de showroom en het onderhouden en keuren in de werkplaats, tot het laten blinken van de lak in een van de drie wasboxen. Ook voor het opladen of aftanken van uw auto kunt u er terecht.

Omdat Huub dankbaar is voor het gestelde vertrouwen de afgelopen 50 jaar, wil hij samen met zijn team alle klanten bedanken. Daarom zijn er heel de ‘jubileummaand’ juni allerlei acties. Zo kan er op afspraak een gratis “Huub Smolders 50-punten Check” gedaan worden aan uw auto en krijgt u bij besteding vanaf €50,- een leuke attentie cadeau. Bij aankoop van een auto krijgt u een tegoedbon voor €50,- onderhoud.

Maak hier een afspraak voor de 50 punten check