Aanbiedingen voor een fijne zomer

05-06-2020

Hieronder ziet u enkele leuke zomerse aanbieding waarvan u tot 31 augustus gebruik kunt maken.

Zomerinspectie
Zorg dat uw auto in topconditie is als hij mee mag op zomervakantie. Er wordt dan van de auto vaak meer verwacht dan tijdens het normale gebruik. Hij heeft meer bagage bij, er zitten vaak meer passagiers in en er wordt vaak een langere afstand gereden. Niet te vergeten de mogelijke extra belasting van een caravan of vouwwagen! Laat daarom de zomerinspectie uitvoeren.

We controleren de auto dan op maar liefst 30 punten en we vullen de vloeistofniveaus bij zodat deze op peil staan voor de vakantietrip. De punten die we inspecteren hebben allemaal met de veiligheid te maken. Op vakantie? Maak dan eerst een afspraak voor de zomercheck via onze digitale werkplaatsplanner.

Er op uit
Laat de zon maar schijnen, dan kunnen we met de fietsen er op uit. De kinderen op de achterbank houden we tijdens de rit bezig met hun tablet.
Maar teveel zon in de auto is ook niet fijn. Vandaar dat er zonneschermen en zonwering te koop is voor veel modellen auto.
Nu met 20% korting is het eenvoudig te regelen dat de zonnestralen minder in de auto komen.
De fietsen moeten ook mee op de auto. We leveren nu de Thule VeloCompact 925 fietsendrager met 20% korting. Normaal kost hij € 379,= nu slechts € 299,=
De tablet van de kinderen moet ergens vastgezet kunnen worden. Ook hier is een oplossing voor; de universele tablethouder. Deze wordt extra scherp geprijsd geleverd: van € 34,95 voor slechts € 19.95.

Overzicht van actie’s:
Zonneschermen en zonwering: 20% aankoopkorting  kijk hier
Universele tablethouder: extra scherp geprijsd: kijk hier
Thule Velo Compact fietsendrager: kijk hier
Hondengordels en beschermhoes: Nu met 20% korting, kijk hier
Deze aanbiedingen lopen via de webshop van SEAT