SEAT servicepartner

SEAT Servicepartner voor de Noord Brabantse Kempen

Na circa 28 jaar SEAT dealer te zijn geweest gaat Autobedrijf Huub Smolders verder als SEAT Servicepartner. Door het jarenlange dealerschap is er een schat aan kennis aanwezig over de techniek van de verschillende SEAT modellen. Deze kennis wordt up to date gehouden  door cursussen bij de SEAT importeur. Op deze manier blijven onze technici optimaal op de hoogte van de techniek van uw SEAT. Daarnaast kent Autobedrijf Huub Smolders een aantrekkelijker werkplaatstarief dan uw plaatselijke SEAT dealer.

Wat kan Autobedrijf Huub Smolders voor u en uw SEAT betekenen?
- Autobedrijf Huub Smolders beschikt over actuele apparatuur en software voor onderhoud en reparatie van uw SEAT;
- U behoudt uw fabrieksgarantie, ook als u uw SEAT bij Huub Smolders brengt voor onderhoud of reparatie;
- Autobedrijf Huub Smolders verzorgt volledige SEAT mobiliteitsgarantie;
- Autobedrijf Huub Smolders bemiddelt graag in de aanschaf van een nieuwe SEAT;
- Autobedrijf Huub Smolders ruilt graag uw huidige auto voor een marktconforme prijs in bij aankoop van een jongere gebruikte auto.

Nieuwe SEAT aanschaffen?
Voor de aanschaf van een nieuwere auto kan Autobedrijf Huub Smolders bemiddelen voor u. U kunt geen nieuwe modellen meer in de showroom zien, maar wel digitaal.

Instructievideo's
Omdat de nieuwe SEAT's steeds luxer en moderne uitgerust worden hebben we enkele instructievideo's voor u online gezet. Dit kan mogelijk wat meer duidelijkheid geven in de bediening en het gebruik van dat onderdeel.

Seat